Voorlopige teamindeling Senioren en Junioren seizoen 2017-2018

26-4 Nieuws

We zijn weer volop bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Het is soms onzeker in welk team je ingedeeld gaat worden en daarom hebben we dit jaar een voorlopige indeling gemaakt van de junioren en de senioren teams om die onzekerheid weg te nemen. De trainers hebben bij de spelers geïnventariseerd wat hun plannen voor volgend jaar zijn zodat we deze voorlopige indeling konden maken. De teamindeling voor de jongste jeugd volgt op een later moment.

De teamindeling van de MC2 en de MC3 is nog niet rond. Het streven is om hier 2 teams van te maken die uit een gelijk aantal speelsters bestaan, waarbij het onze voorkeur heeft de teams van dit jaar zo veel mogelijk in tact te houden. Hiervoor gaan wij nog in gesprek met de betreffende speelsters en ouders.

Indien je naam in het overzicht paars of blauw gearceerd is en je van plan bent om op te zeggen, laat dat dan voor 1 mei weten via een mail naar [email protected]. We horen natuurlijk graag als je blijft, dan is een appje naar je trainer voldoende.

Als er iets onduidelijk of niet juist is, neem dan gerust contact op met de hockeycommissie via [email protected]

Met vriendelijke groet,

de hockeycommissie

 
Bijlage