Redwell Infrarood Verwarming - Hoofdsponsor HCW -

14-6 Nieuws

Rabobank Gouwestreek heeft besloten de sponsoring van sportverenigingen op een andere manier in te richten, waardoor het hoofdsponsorschap is komen te vervallen. We vinden dit als bestuur van hockeyclub Waddinxveen natuurlijk erg jammer maar bedanken de Rabobank hierbij voor alle jaren die zij als trouwe partner onze club hebben gesteund.
Dit betekent voor HC Waddinxveen natuurlijk een grote uitdaging omdat Rabobank tevens hoofdsponsor was van onze club. Gelukkig hebben wij goed nieuws te melden en wel dat Redwell Infrarood Verwarming van ons lid Hubert Salvini naast de bestaande sponsoractiviteiten ook shirtsponsor wil worden. Wij zijn er trots op dat Redwell hiermee tevens onze nieuwe hoofdsponsor wordt. Wij willen Redwell en Hubert hartelijk danken voor deze toezegging en het feit dat hij HCW een zeer warm hart toedraagt.
Deze verandering betekent dat wij zo snel mogelijk alle bestaande shirts van de leden van een transfer met het nieuwe sponsorlogo willen voorzien. Wij zullen hiervoor alle leden uitnodigen om begin september (het begin van de competitie 2017/2018) met het wedstrijdshirt naar de club te komen om de shirts van de nieuwe sponsornaam te voorzien. Hoe en wat lezen jullie in een toekomstige nieuwsbrief.
Onze kleding en hockeyspullen leverancier en sponsor Sport2000 Gouda zal voor het begin van de competitie ook nieuwe shirts met de nieuwe logo's beschikbaar hebben. Mocht je dus een nieuw shirt nodig hebben : uiterlijk eind augustus zijn de nieuwe shirts leverbaar via Sport2000 Gouda XL. Voor meer informatie over infrarood verwarming kun je kijken op de website van Redwell : www.redwellstudio.nl