Het nieuwe sponsorlogo op je shirt

25-8 Nieuws

HET NIEUWE SPONSORLOGO OP JE SHIRT

We zijn er trots op dat Redwell Infrarood Verwarming de komende 3 jaar ons wedstrijdshirt siert. Het logo van Redwell zal daarom het Rabobank logo op de voorkant van alle shirts vervangen. Om onze sponsorbijdrage te ontvangen heeft het bestuur met de sponsor afgesproken dat alle HCW teams hun competitiewedstrijden spelen in een wedstrijd shirt dat voorzien is van het Redwell logo. Meer informatie over Redwell kun je vinden op www.redwellstudio.nl


Naast de nieuwe shirts, worden ook de bestaande shirts voorzien van het nieuwe logo. Op de volgende dagen is in ons clubhuis een stand ingericht waar je het Redwell logo op je shirt kunt laten zetten.

- zaterdag 9 september van 9.00 uur tot 16.00 uur

- zaterdag 16 september van 9.00 uur tot 16.00 uur

- zondag 24 september van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Voor alle spelers die één van deze dagen langs komen, heeft Redwell een leuk, sportief cadeau klaar liggen. We hopen jullie op zaterdag 9 september, zaterdag 16 september of zondag 24 september in ons clubhuis te verwelkomen. Mocht je zelf verhinderd zijn, vraag dan een teamgenoot of familielid naar HCW te komen. Mocht je aan een nieuw wedstrijd shirt toe zijn, kun je bij Sport 2000 Gouda XL terecht om daar zelf een gloednieuw shirt te kopen.

 

Wij rekenen op jullie medewerking en verwachten dat vanaf 30 september alle leden het nieuwe logo op hun wedstrijdshirt hebben. Managers/aanvoerders/trainers en coaches, spreek je teamleden hierop aan ! Samen gaan we er weer een mooi hockeyseizoen van maken.