Nieuwe velden voor HCW

6-2 Nieuws

Komende zomerperiode gaan we gebruiken om 2 nieuwe semi-watervelden aan te laten leggen. Na ruim 13 jaar zijn de beide velden aan een nieuwe toplaag toe. Na afstemming met een interne klankboardgroep en overleg met de KNHB en de gemeente Waddinxveen zijn we gekomen tot de keuze voor een semi-waterveld. Dit is een toplaag met de kenmerken van een waterveld en een duidelijk verbeterd speelcomfort t.o.v. zand-gestrooide velden. Deze ondergrond past uitstekend bij het hockeyniveau dat er bij HCW gespeeld wordt.

Op dit moment zijn we met de gemeente bezig met de keuze voor een leverancier, de planning en om alles wat daarmee samenhangt uit te werken. Direct na de laatste thuiswedstrijden zal de aannemer beginnen met het opruimen van de huidige toplaag en het opbouwen van de nieuwe ondergrond. Daarnaast worden ook het hekwerk, dug-outs en doelen vervangen. We houden jullie via de site en facebook op de hoogte van de voortgang.

Voor vragen of suggesties kunnen jullie altijd contact opnemen met bestuursleden Gerrit Jan van Delft of Ton Vreeburg: [email protected]