HCW GAAT DE ZAAL IN !

30-11 Nieuws De senioren zijn buiten klaar en dit weekend spelen ook onze juniorenteams de laatste wedstrijden buiten. Betekent dat we ons klaar maken voor de zaalcompetitie. Deze wedstrijden staan inmiddels online! Er is ook hard gepuzzeld met beschikbare zaalruimte waardoor sommige teams op ander tijdstip zullen trainen. Je hebt maar een uurtje dus kom op tijd en denk aan juiste outfit. ( zaalschoenen / zaalstick én de keepers aan hun zaalriempjes en zaalhoezen ) 

In iedere zaal staat een afsluitbare blauwe kliko met 30 zaalballen, 12 hesjes & 20 pionnen. Deze zijn niet bedoeld om mee te nemen naar je eigen wedstrijd. Mocht je naar de juiste outfit voor de keeper of naar zaalballen voor de wedstrijd zoeken, neem dan contact op met Giel ( [email protected] ) In overleg met je eigen trainer kun je ook nog buiten door trainen om je conditie op peil te houden. 

De regels in de zaal zijn anders dan buiten en voor de spelers én de fluiters in de zaal loont het zeker de moeite om je kennis bij te spijkeren. Op donderdag 8 december geeft de KNHB online een webinar over fluiten in de zaal : https://www.knhb.nl/agenda/webinar-zaalhockey-voor-cs-cs Meld je aan zodat je weet wat je wel én niet mag in de zaal.