VOLVO CLUBBONUS

13-3 Nieuws Erik Numan mocht vorige maand zijn nieuwe Volvo in ontvangst nemen. Dit leverde HCW een hele mooie bijdrage in de clubkas op en Erik zelf ontving als dank een cadeaubon van ‘De Hockeywinkel’ namens HCW van €100,-. 

Volvo Nederland sponsort de Nederlandse hockeysport al heel lang en Volvo Hooftman is sinds jaar en dag trouwe hoofdsponsor van onze hockeyclub. Ze leveren een hele mooie vaste financiële bijdrage ieder jaar, waarvan we diverse leuke dingen voor de leden kunnen doen. Daarnaast ontvangen we een clubbonus voor iedere nieuwe of gebruikte Volvo gekocht via Hooftman. 

Ben je zelf lid- of ben je ouder/verzorger van een lid bij HCW? Koop of lease dan een nieuwe Volvo of Volvo SELEKT occasion via Volvo Hooftman en scoor voor HCW € 1.000,- op een nieuwe en € 500,- op een gebruikte Volvo. Ontdek de Volvo op clubbonus www.hooftman.nl/clubbonus. Werkt het bedrijf waar je in dienst bent met een andere dealer, neem dan contact op met [email protected] en wij zorgen dat de bestelling in overleg toch via Hooftman kan en HCW in aanmerking komt voor de clubbonus.

 #volvo #volvonederland #hooftman #volvodealer #volvohooftman #knhb #hoofdsponsor #clubbonus #hcw #hcwaddinxveen