Sportways hockeykampen

29-3 Nieuws

Komende mei- en zomervakantie organiseren wij hockeykampen in de omgeving van HC Waddinxveen. Wij nodigen uw jeugdleden van harte uit hieraan deel te nemen. 

Ik zou het zeer op prijs stellen als u deze informatie wil doorsturen aan uw leden of wil publiceren in uw clubblad. Ik voeg tevens een button bij die kan worden geplaatst op uw website.

 

Kids mini hockeykampen (6-10 jaar) 

2 t/m 4 mei: Alphen aan den Rijn (HC Alphen) en Vleuten (Fletiomare)

4 t/m 6 juli: Vleuten (Fletiomare) en IJsselstein (HC IJsseloever)

  's Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining, 's middags spelen ze een toernooi en aan het eind van de middag doen ze diverse andere sporten, spellen en workshops, zoals Unihockey, tips & tricks, dans, zang of toneel.   

 

YoungStars(10-13 jaar)

2 t/m 4 mei: Alphen aan den Rijn (HC Alphen) 

4 t/m 6 juli: Vleuten (Fletiomare)

Als je ooit hebt meegedaan aan SportWays Kids is YoungStars een logisch vervolg. Maar ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan hockeykampen dan kun je deze dagen je hart ophalen. Drie dagen lang is er heel veel hockey, maar ´s avonds kun je lekker slapen in je eigen bed. Het is dan ook de ideale tussenstap naar een weekkamp met overnachting. Een team van ervaren en gedreven stafleden helpen je tijdens de clinics nieuwe technieken onder de knie te krijgen. En elke middag speel je een wedstrijd in het wervelende Tournament of the Stars!

  

Boot Camp Jamie Dwyer (10-16 jaar)

2 & 3 mei: Rotterdam (HV Victoria)

Jamie Dwyer (Beste Speler ter Wereld 2009, Landskampioen & winnaar EHL met Bloemendaal) won met zijn Australische team Olympisch goud in 2004 en brons in 2008. Deze Aussie is de absolute top van het wereldhockey en gaat tijdens Boot Camp Jamie Dwyer in mei spectaculaire, Australian style clinics geven!  

 

 

Master Class Aussi Power (10-16 jaar)

24 april: Delft (Hudito)

Rechtstreeks from down under komen Mark Knowles, Jason Wilson, Eddie Ockenden en Luke Doerner naar Delft om jou een spectaculaire, Australian style clinic te geven. Hockey met the Best of the Best maken van deze Master Class de ultieme hockey ervaring!

 

Hockey- en keeperskamp (10-18 jaar), mei- en zomervakantie

Amsterdam, Vught, Barcelona, Antwerpen  

 Training van internationals, de allernieuwste clinics en fantastische avondprogramma's....