Olieballen ZAALhockey toernooi VOOR ALLE E & F TEAMS!!

8-12 Nieuws

Onze F - teams kunnen vanaf heden OOK deelnemen aan 't derde HCW Olieballentoernooi in sporthal De Dreef. Diverse E teams zijn jullie voorgegaan maar vanwege competitieverplichtingen is er plek vrij gekomen in ons wedstrijdschema. Vrijdagmiddag 6 januari hebben we deze sporthal in Waddinxveen van 13.00 uur tot 17.00 uur afgehuurd om na een spetterende clinic een aantal korte wedstrijden te spelen. De spelregels van deze variant zijn wezenlijk anders waardoor onderlinge verschillen tussen de teams vaak wegvallen. Geen van de deelnemers heeft ervaring in de zaal dus het lijkt een uitgelezen kans om tijdens de kerstvakantie kennis te maken met zaalhockey. 

 

Voor één middag hebben we sporthal De Dreef afgehuurd en aan alle deelnemers vragen we dan ook € 7,50 toegang. Voor dit bedrag komen een paar echte zaalhockeycracks langs voor een spetterende clinic en trakteren we iedereen tussen de wedstrijden door op oliebollen & limonade. Zaalhockey speel je 6 tegen 6 spelers. Zaalhockey is vrij intensief en het is verstandig om 2/3 extra spelers mee te nemen om veel door te kunnen wisselen. Het staat jullie vrij om verschillende F teams samen te voegen of versterking te halen uit andere HCW teams. Voor dit toernooi hoeven jullie geen speciale zaalhockeysticks aan te schaffen maar binnengymschoenen zijn in de Dreef wel verplicht !! Vergeet naast je eigen stick, je bitje, ook je scheenbeschermers en je goede humeur niet.

 

Het is kort dag maar grijp jullie kans en geef voor 20 december aan de HCW toernooicommissie door of jullie aan deze dag willen deelnemen en geef door welke ouder / coach jullie team komt begeleiden. We hebben van ieder team één ouder nodig. Elke ploeg zorgt voor een eigen keeper / keepersspullen ( kunnen ook worden geleend ) Het lijkt te kort dag om nu nog met kaartjes langs het trainingsveld te gaan leuren. Als iedereen zich zo snel mogelijk opgeeft bij je coach / teammanager kan hij of zij op vrijdag 6 januari bij de wedstrijdtafel afrekenen. Uiteraard zijn andere ouders ook van harte welkom om hun spelers aan te komen moedigen. 

 

Met sportieve groet

Frank de Man

[email protected]

HCW toernooicommissie