HELP HCW VIA FLEXA KLEURJECLUB.NL

30-5 Nieuws

Ons nieuwe clubhuis krijgt natuurlijk straks ook een verfbeurt. Daarom gaan wij zodra de nieuwbouw klaar is aan de slag om ons clubhuis een kleurrijke verfbeurt te geven.

Wat te doen?

In deze tijd van het jaar maken veel mensen plannen om hun huis te verven. Heb jij vrienden, familie of kennissen die van plan zijn te gaan schilderen, zorg dan dat ze verf van Flexa kopen. Bij aanschaf van de Flexa-verf wordt namelijk tot en met 31 oktober 2012 een actiecode verstrekt die je kunt doneren aan onze club. Zo’n actiecode staat voor 1 blik muurverf voor binnen. Wij hebben een profiel op kleurjeclub.nl waarop staat hoeveel actiecodes (en dus blikken verf) er nodig zijn om ons clubhuis te verven.

Als we voldoende actiecodes hebben verzameld, gaan we ons clubhuis verven met alle gratis blikken verf! Laat daarom zoveel mogelijk mensen in je omgeving weten dat Hockeyclub Waddinxveen meedoet aan deze actie, zodat we zoveel mogelijk actiecodes verzamelen! Ons profiel vind je op http://kleurjeclub.nl/club/1111.

Hoe werkt de actie?

In 2011 is Flexa van start gegaan met de Let’s Colour ‘Kleur een clubhuis’ campagne, waarbij clubs online muurverf konden sparen voor hun club. Het werkte zo: koop een blik voor thuis, en doneer een blik aan een club. Op deze manier wil Flexa clubs stimuleren om het binnenschilderwerk aan te pakken en daarbij vooral voor kleur te kiezen. Dit was een enorm succes mede dankzij de inzet van de clubleden, want bijna 800 clubs hebben verf besteld. In totaal is 18.000 liter verf richting de clubhuizen gegaan. Deze actie is dit jaar weer van start gegaan onder de naam ‘Kleur je club’, wat voor ons dus de mogelijkheid biedt om ook mee te doen!

We hebben er zin in en hopen op jullie medewerking en enthousiasme!

Met kleurrijke groet,

Margo Vreeburg

Secretaris Hockeyclub Waddinxveen