10 januari 2013 - Open Coffe Waddinxveen bij HCW

20-12 Nieuws

De HCW sponsorcommissie probeert de banden met ’t bedrijfsleven te onderhouden. HCW is dan ook trots dat we op donderdagochtend 10 januari 2013 gastheer mogen zijn van Open Coffee Waddinxveen. Dit is een informele bijeenkomst waar ondernemers elkaar ontmoeten, kennis kunnen delen, kunnen sparren of soms zelfs tot concrete samenwerking komen.

Open Coffee Waddinxveen is bedoeld voor alle ondernemende mensen in Waddinxveen én omgeving die op een informele manier willen netwerken. Iedere 2e donderdag van de maand kijken ze bij een ander bedrijf in de keuken. Goede gesprekken ontstaan als vanzelf en is vooral een ontspannen manier van netwerken waar onze hockeyclub zich, onder het genot van een kopje koffie, ook aan een nieuw publiek kan presenteren.

Op initiatief van Volvo Hooftman en Randstad Waddinxveen is Open Coffee Waddinxveen in mei 2011 gestart en nadat HCW een aantal maal bij Volvo Hooftman te gast is geweest zijn we verheugd dat we nu zelf met ons gloednieuwe clubhuis kunnen pronken. Ook een aantal van onze eigen sponsors kunnen zich op deze ochtend presenteren.

Wellicht zijn er onder onze HCW leden meer ( zelfstandige ) ondernemers die op 10 januari 2013 tussen 9.00 uur en 11.00 uur in ons eigen clubhuis kennis willen maken met andere leuke bedrijven uit onze regio. De toegang is gratis maar belangstellenden kunnen zich via LinkedIn ‘Open Coffee Waddinxveen’ alvast aanmelden of volgen Open Coffee Waddinxveen via Twitter @ocwaddinxveen.