Mirjam van Zoelen fysio op HCW

27-10 Nieuws

Onlangs ben ik begonnen als fysiotherapeut bij FysioBeter in Waddinxveen. Het komende jaar ben ik de club fysiotherapeut van HC Waddinxveen. Je kunt bij mij terecht voor gratis advies over sportblessures, het beantwoorden van vragen, tips om blessures te voorkomen en kleine behandelingen (zoals intapen). Mocht daarbij blijken dat in jouw situatie verdere behandeling wenselijk is dan kan ik  je in overleg met jou verwijzen naar de FysioBeter praktijk. Indien nodig kan ik direct controleren of jouw verzekering deze uitgebreidere behandeling(en) dekt.

 

Ik ben elke vrijdagavond tussen 20.00 en 20.30 uur en na 22.00 aanwezig op de club. Ook ben ik elke zondag dat er thuiswedstrijden zijn aanwezig. Je kunt mij dan vinden op een van de velden of in de dameskleedkamer waar ik ook mijn behandeltafel heb staan. Op het informatiebord naast de deur van het clubhuis hangt ook een overzicht van mijn aanwezigheid. Daarnaast kun je altijd binnen lopen op gratis sportspreekuur op maandagochtend van 08.30 tot 09.30 uur in de praktijk van FysioBeter (Kouwe Hoek 24, bij Fit&Go). Voor andere afspraken kun je mij altijd bellen op 06-40827201 of mailen [email protected]. Dit kan uiteraard ook om alvast een afspraak te maken voor vrijdag of zondag.

 

Als clubfysiotherapeut ben ik er niet alleen beschikbaar voor de spelers van HC Waddinxveen maar familieleden en bekenden zijn uiteraard ook altijd welkom voor advies over en behandeling van sportblessures. Als master-student Fysiotherapie en als actief sporter (hockey, voetbal, boksen, running, snowboarden) ben ik bekend met vele sporten. Dus aarzel niet en kom langs of maak een afspraak !

 

Met vriendelijke groet,

 

Mirjam van Zoelen

FysioBeter