Senioren

Dames en Heren teams
Vanaf 18 jaar kun je spelen in een Dames of Heren team. Deze teams spelen KNHB competitie op de zondagen. Bij HCW hebben we 2 Dames en 2 Heren teams, deze teams trainen twee keer per week.

Veteranen
Bij HCW hebben we op dit moment 2 Veteranen Heren teams. Deze spelers zijn 35 jaar of ouder die willen blijven hockeyen en die naast de training op de donderdagavond ook graag wedstrijden spelen. De wedstrijden zijn onderdeel van de KNHB competitie en worden op de zondagen gespeeld. Na de training op de donderdagavond komen de spelers voor een afsluitend drankje bij elkaar in het clubhuis.

HCW heeft verschillende trimhockey groepen. Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport. Het trimhockey is bedoeld voor beginnende en gevorderde hockeyers en biedt bijvoorbeeld ouders de kans om het spel te leren kennen. Voor de liefhebbers de mogelijkheid om deel te nemen aan de trimcompetitie. Aan het eind van het seizoen sluiten we af met een trim-BBQ

Trainingen
Op woensdag en donderdag wordt getraind, daarna wordt er nog gezellig wat gedronken aan de bar. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan conditie, techniek/balvaardigheid en tactiek. Afsluitend spelen we onderling een partijtje. Bij de training wordt rekening gehouden met elkaars hockeyniveau.

Trimcompetitie
Op dit moment neemt Hockeyclub Waddinxveen met 1 team deel aan de trimcompetitie. Regelmatig worden er op maandagavond met een mixed team trimwedstrijden gespeeld (dit is geen KNHB competitie maar een onderling competitie verband tussen verenigingen uit de omgeving).


Mocht je eerst wat meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met:
Ledenadministratie: [email protected]

 
Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors