TOERNOOIEN

Kom jij de commissie versterken? Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel! 
Het is alweer een tijdje geleden dat er op HCW een hockeytoernooi of een clinic voor onze jeugdleden is georganiseerd. Bijna alle jeugdteams van onze club hebben in een seizoen wel eens zo'n leuk toernooi mogen bijwonen. De reacties waren toen in ieder geval positief en leuk voor de organisatie en onze jeugdleden. Het is echt een mooi gezicht als na een goed hockeytoernooi, vermoeide maar blije kids huiswaarts keren. Maar om eerlijk te zijn kost het organiseren werk en tijd. Hoe meer mensen er mee organiseren, hoe meer het werk en tijd kunnen verdelen. 

Wat doen wij ?
De toernooicommissie houdt zich bezig met het organiseren van toernooien of clinics voor HCW. Deze toernooien/clinics kunnen zijn als afsluiting van het seizoen. Ook is het mogelijk om opstart - toernooien te organiseren. Daarnaast zijn er periodes in een hockeyseizoen waarin een aantal weken geen wedstrijden zijn. Wat is er niet leuker om dan een toernooi of clinic te organiseren?

Onze taken zijn:
  • Het organiseren en plannen van toernooien voor de jeugd
  • Het uitvoeren van de toernooien
  • Deelnemen aan de commissievergaderingen
Heb jij interesse gekregen om in de toernooicommissie te komen, dan kan je ons benaderen via [email protected] Je bent van harte welkom! Mocht je het leuk vinden om tijdens de toernooidagen te helpen, zoals bij bardiensten, fluiten en andere hand- en spandiensten, dan kan dat natuurlijk ook. 

Wil je met jouw team bij een andere vereniging aan een toernooi meedoen ? Kijk dan eens op de toernooi kalender van de KNHB.