TRIMHOCKEY

HCW heeft een grote enthousiaste groep trimmers die iedere donderdagavond vanaf 20.30 uur op het veld staan. Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport en is bedoeld voor beginnende én gevorderde spelers & speelsters tussen de 30 & 60 jaar. Trimhockey biedt hockeyouders ook de kans om het spel beter te leren kennen of oud-spelers de gelegenheid om aan hun come back te werken. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan conditie, techniek, balvaardigheid en tactiek. Bij de training wordt rekening gehouden met elkaars hockeyniveau. Afsluitend spelen we onderling een partijtje. Sportiviteit & gezelligheid gaan hand in hand en na afloop van iedere training blijft vaak een groot gedeelte van onze trimmers gezellig nog wat drinken in ons clubhuis. Traditiegetrouw sluiten de trimmers het seizoen af met de jaarlijkse trim-BBQ. 

Trimcompetitie
Naast de wekelijkse trainingsavond is er ook een groepje enthousiaste spelers dat namens Hockeyclub Waddinxveen deelneemt aan de Haaglanden trimcompetitie ( https://trim-hockey.nl ) Dit betekent dat ze gemiddeld één keer maand met een elftal, waarin minimaal 5 dames meespelen, op een doordeweekse avond een wedstrijd spelen tegen de andere trim elftallen uit onze regio. Omdat onze groep trimmers groot genoeg is en we deze wedstrijd data vaak ook lang van te voren bekend zijn, kan iedere trimmer zelf beslissen of hij of zij aan deze wedstrijden deel wil nemen. Het is een vaste regel dat bezoekende team op kosten drinkt van het thuisspelende elftal. 

Trimhockey biedt hockeyouders ook de kans om het spel beter te leren kennen of oud spelers de gelegenheid om aan hun come-back te werken. Het is mogelijk om twee keer gratis als proeflid mee te trainen om zelf te ervaren hoe leuk hockey kan zijn. Mocht je eerst meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met onze aanvoerster Renate de Baare ( [email protected] )