CLUB TENUE

Goed nieuws vanuit Barendrecht ! De webshop van De Hockeywinkel is live en vanaf dit moment kunnen onze leden het complete tenue online bij De Hockeywinkel bestellen. Naast ons fonkelnieuw wedstrijdshirt zijn sokken, rokjes, broeken & het oranje keepersshirt nu volop leverbaar !


Naast deze nieuwe webshop is het uiteraard ook mogelijk om tijdens de reguliere openingstijden naar De Hockeywinkel af te reizen zodat je de sportkleding daar zelf kunt passen. Het is mogelijk om met De Hockeywinkel op een ander moment een afspraak te prikken om met je hele team naar Barendrecht af te reizen. Mail naar [email protected] om een tijdstip vast te leggen zodat je met je hele team de winkel op zijn kop kunt zetten én na afloop een teamfoto kunt schieten. Meer info in de bijlage die je op de website kunt vinden.


Na 7 jaar is het tijd voor een nieuw look en we hopen dat iedereen de komende weken tijd & gelegenheid heeft om deze outfit aan te schaffen. Tot 1 januari 2021 geld in de winkel een scherpe introductie aanbieding zodat alle teams er weer flitsend uitzien als in 2021 de competitie eindelijk weer van start gaat.